Shtëpia jonë, shtëpia juaj!

Fabrika për prodhimin e llaqeve, fasadave dhe ngjyrave

produktet me te kerkuara

Fasadeks ngjyrë e jashtme Baza A

Llaq i bardhë

Fasadeks ngjyrë e jashtme Baza B

Çfarë përfitoni nga LEFIX?

return-product

Produkte

Produkte me kualitet dhe garancion cilësor

Transport

Porosi online dhe transport të sigurt

Projekte

Projekte të suksesshme dhe të qëndrueshme

Çmime

Çmimet më të volitshme në treg

Projekte te implementuara

Disa nga projektet e implementuara me produktet tona.
Ne vlerësojmë besimin e partnerëve tanë për të krijuar ambientin ideal që ata kërkojnë përmes produkteve autentike LEFIX.

Partneret tane