Tiefgrund

Lefix Tiefgrund ka force te madhe ngjitese dhe eshte produkt qe rekomandohet per aplikime te jashtme dhe te brendshme per trajtimin e siperfaqeve te lemuara prej betoni, pllaka gipsi dhe siperfaqe te vjetersuara.

Bazë për llaqe

Lefix-Baze eshte produkt qe perdoret per trajtimin e siperfaqeve minerale, siperfaqeve te lemuara prej betoni, pllaka gipsi dhe siperfaqeve te vjeteruara. Per te realizuar nje aplikim te persosur duhet qe siperfaqet te jene te pastra dhe pa pluhur.