Fasadë dekorative minerale – Strukturë

Lefix Fasade Minerale eshte produkt i para perzier, me kokrriza deri ne 2mm ne permbajtje dhe i perforcuar me rezina. Lefix Fasade Minerale ofron: -Aftesi te larte kunder thithjes se ujit ne baze te DIN 18550. -Aftesi te larte per avullimin e ujit prej sistemit (efekti i frymemarrjes se sistemit). -Veti te standardizuara dhe stabile. […]

Fasadë dekorative minerale – Full

Lefix Fasade Minerale eshte produkt i para perzier, me kokrriza deri ne 2mm ne permbajtje dhe i perforcuar me rezina. Lefix Fasade Minerale ofron: -Aftesi te larte kunder thithjes se ujit ne baze te DIN 18550. -Aftesi te larte per avullimin e ujit prej sistemit (efekti i frymemarrjes se sistemit). -Veti te standardizuara dhe stabile. […]