Llaq Hiri

LEFIX Llaq i gatshem eshte llaq i para-perzier me baze cimento qe ka nevoje vetem per shtimin e ujit. LEFIX Llaq i gatshem ofron: Ngjitshmeri te larte ne substrat. Punueshmeri te shkelqyer. Aplikim te thjeshte. Ideal per aplikim me pompe llaqi. Veti te standardizuara dhe stabile. Veti shume te mira per pershkrimin e avujve te […]