LE – ECO Ngjyrë e brendshme

Le-Eco eshte ngjyre siperzive me baze te emulsioneve akrilike me cilesi te larte, e destinuar per perdorim te brendshem. Ka fuqi te shkelqyera mbulese dhe pershkueshmeri ndaj avujve. eshte e pershtatshme per mbrojtje dekorative te siperfaqeve te murit te brendshem ne ndertesat rezidenciale dhe komerciale, ku nuk ka nevoje per rezistence te larte. eshte ngjyre […]

Fasadeks ngjyrë e jashtme Baza C

Ngjyre e jashtme (Fasadex) Fasadeks – Ngjyre e jashtme, baza C eshte ngjyre akryli diperzive e kualitetit te larte e pershtatshme,per perdorim te jashtem ne siperfaqe te suvatuara, tullave, betoni, asbest-çimento e tjera me aftesi te shkelqyer per mbulim dhe qendrueshmeri te larte. Ajo eshte hidrofobe e qendrueshme ndaj rrezeve te diellit dhe ka arome […]

Fasadeks ngjyrë e jashtme Baza B

Ngjyre e jashtme (Fasadex) Fasadeks – Ngjyre e jashtme, baza B eshte ngjyre akryli diperzive e kualitetit te larte e pershtatshme,per perdorim te jashtem ne siperfaqe te suvatuara, tullave, betoni, asbest-çimento e tjera me aftesi te shkelqyer per mbulim dhe qendrueshmeri te larte. Ajo eshte hidrofobe e qendrueshme ndaj rrezeve te diellit dhe ka arome […]

Fasadeks ngjyrë e jashtme Baza A

Ngjyre e jashtme (Fasadex) Fasadeks – Ngjyre e jashtme, baza A eshte ngjyre akryli diperzive e kualitetit te larte e pershtatshme, per perdorim te jashtem ne siperfaqe te suvatuara, tullave, betoni, asbest-çimento e tjera me aftesi te shkelqyer per mbulim dhe qendrueshmeri te larte. Ajo eshte hidrofobe e qendrueshme ndaj rrezeve te diellit dhe ka […]