rreth nesh

pse te zgjedhni fabriken lefix?

Historia

Lefix

Fabrika “Lefix” me seli në Gjakovë, është themeluar në vitin 2018, fillimisht me 3 punëtorë në prodhimin e materialeve ndërtimore, nga viti në vit duke shtuar gamën e produkteve dhe zgjerimin në treg, sot Lefix numëron 40 punëtorë.

Fabrika operon në tri sektore të ndryshme duke ofruar një seri të produkteve në fushën e ndërtimtarisë dhe dizajnit të brendshëm. Ne jemi të lumtur që po zgjerohemi nga viti në vit, duke inkuadruar edhe sektore të tjera në fabrikën tonë për t’i përmbushur të gjitha kërkesat e klientëve për shtëpitë e tyre.
Shtëpia e juaj është shtëpia jonë!

Sektori i prodhimit të materialeve ndërtimore

Sektori i prodhimit të materialeve ndërtimore duke përfshirë llaqrat, fasadat dhe ngjyrat ofron një mundësi ekipeve punuese për ndërtimin e objekteve të ndryshme rezidenciale në njërën anë dhe duke furnizuar depo të ndryshme në anën tjetër.

Sektori i mobilerisë

Sektori i mobilerisë, me prodhimin e kuzhinave bashkëkohore, TV komoda, paradhoma, dhoma të gjumit dhe dollapa të banjos, janë zgjedhje adekuate të cilat dizajnohen në 3D nga arkitektët tonë, duke i prodhuar dhe personalizuar në bazë të kërkesave specifike të klientëve.

Sektori i dyerve dhe dritareve

Sektori i dyerve dhe dritareve poashtu ofron mundësi të prodhimit dhe montimit të tyre me shumicë, me kualitet dhe cilësisë të lartë në objekte të ndryshme të cilat kërkohen në treg.

Galeria nga prodhimi

Previous slide
Next slide

Stafi i Lefix

Behar Gutaj

Shef i Logjistikës dhe i Teknikës

Kushtrim Gashi

Shef i Prodhimit - Sektori i Materialeve Ndërtimore

Shemsedin Sajhadi

Drejtor Ekzekutiv

Nikson Nushi

Administratë

Valmir Gashi

Shef i Prodhimit - Sektori i Mobilerisë

Produkte me kualitet te larte

Me 2018 ndërtuam fabrikën për prodhimin e llaqeve, fasadave dhe ngjyrave LEFIX me 30 punëtorë dhe 3000 m2 sipërfaqe. Momentalisht fabrika prodhon mbi 30 artikuj te ndryshëm.

Të gjitha produket janë të çertifikuara sipas: CE, DIN-EN 13300 ISO 9001:2008 si dhe standarteve Europiane EN 998, EN 12004. Këto produkte janë përdorur në implementimin e shumë projekteve të suksesshme.

Partneret tane

PROJEKTET E PERFUNDUARA